Cruise control

 

Rustig door het landschap.
Kalmpjes of snel, het maakt niet uit, met een cruise-control van Gold Automotive is het altijd rustig en comfortabel. Een lange rit of een korte, ook dat maakt niet uit. Autorijden kan ook genieten zijn.

Een cruise-control is een geavanceerd instrument dat het op snelheid houden van uw auto van u overneemt. Uw eigen automatische gaspedaal. GoldCruise cruise-controls zijn veilig, comfortabel en besparend. Een goede cruise-control (die van ons) bespaart 4 tot 10% op de brandstof. Dat is niet alleen prettig voor u portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Nog grotere besparingen bereikt u door ook voor korte ritten gebruik te maken van uw GoldCruise. Namelijk daar waar de politie met laserguns en radarapparatuur controlleert. Per ongeluk te snel rijden is er dan niet meer bij.

Met de auto op vakantie?
Laat uw vakantie beginnen vanaf uw eigen voordeur. Een cruise-control draagt eraan bij. Het reizen met GoldCruise is absoluut relaxter, dus u komt fitter op de plaats van bestemming. Bijna vanzelf komen rijbaanwisselingen en snelheidschommelingen minder voor, waardoor ook de veiligheid van het reizen toeneemt. En veel gebruikers merken dat ook de kinderen achterin het reizen met een cruise-control als aangenamer ervaren.

Een cruise-control is veilig, comfortabel, kostenbesparend en milieuvriendelijk.
En er is er een op maat gemaakt voor de meeste auto's.

Informeer bij ons voor een passende offerte voor u auto bij ons. 0299-630620 of  info@auto-elektro.nlHet nieuwe rijden 

Het programma Het Nieuwe Rijden heeft als doel automobilisten aan te zetten tot energie-efficiënter aankoop- en rijgedrag. Het gebruik van een cruise-control is een van de tips. Het programma wordt door SenterNovem, een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Verkeer & Waterstaat en mede namens het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer.

Kijk op de website van Het Nieuwe Rijden voor meer informatie.