Tuning (OCT)

 

TUNING

Tuning is meer dan paardenkrachten bijvoegen. Tunen is nauwkeurig rekening houden met mengselverhouding - injectietijd - schakelmoment - toerenbegrenzing in de lage versnellingen - automatische overbrenging en zo meer. O.CT Tuning is bijna twintig jaar de toonaangevende specialist en kwam in 2003 met het wereldwijd gepatenteerde IPRO OBD PROGRAM die zijn tijd ver vooruit is. Onlangs is wederom een wereldprimeur aangekondigd:

Het EDC-16 systeem voor de nieuwe automodellen kan vanaf vandaag met de IPRO worden getuned. Waar andere aanbieders stilstaan blijft O.CT Tuning investeren en innoveren.
«««« Het verschil tussen de gedateerde methode en het IPRO OBD PROGRAM »»»»
 
Bij de traditionele tuning wordt de stuurbus uitgebouwd en verstuurd naar een centrale werkplaats. Door middel van solderen wordt de standaard chip vervangen door een nieuwe chip. Deze methode is tijdrovend, arbeidsintensief, onnodig gecompliceerd en kostenverhogend.  Zo worden b.v. de kosten van verzending, overbodig arbeidsloon en die van een leenauto doorberekend. Kortom een prehistorische methode in vergelijking met het huidige computer-tijdperk. *TIP* Laat u niet misleiden door ondoorzichtige voorwaarden: Accepteer uitsluitend 100% garantie.

Het IPRO OBD PROGRAM werkt op dezelfde wijze als de diagnose-methode.
 
De stekker van de IPRO wordt op het motormanagement aangesloten. Na vijf minuten zijn de gegevens uitgelezen en gedecodeerd. Deze gegevens worden verstuurd naar de server van O.CT Tuning, opnieuw geprogrammeerd en stuurt de nieuwe data retour naar de IPRO die op de stuurbus wordt geladen en opgeslagen.  Na gemiddeld dertig minuten is de auto getuned volgens de fabrieks-voorschriften. Voorzien van een garantiecertificaat voor twaalf maanden op motor en (automatische) transmissie en vijf jaar op de tuning. Het IPRO OBD PROGRAM is even eenvoudig als doeltreffend, kosten-besparend en gebruikersvriendelijk.

Bovendien profiteert u van een groot aantal voordelen.
 
Persoonlijk advies door O.CT tuningspecialisten geen overbodige wachttijden -gunstige prijslijst geen kilometerbeperking--ijzersterke garanties een betrouwbaar produkt met TüV keurmerk méér rijplezier méér power méér veiligheidsreserve Meer dan 360 autobedrijven, verspreid over dertien Europese landen, werken al met de IPRO. En als alles volgens plan verloopt, komen daar in 2005 circa dertig Nederlandse dealers bij. Recentelijk zijn wij begonnen met de selectie van belangstellenden voor een landelijke dekking.
 
www.oct-ipro.com