Beveiliging

Verschillen in de alarmklasse’s/systemen

 

Neem direct contact op

Alarm klasse 1: Startonderbreker

 

  1. Blokkering van de startmotor
  2. Blokkering van een ander systeem in het voertuig, meestal de brandstofvoorziening.

 

Alarm klasse 2:

Deze beveiligingsklasse bestaat uit een SCM/CCV gecertificeerde Klasse 1 startonderbreker  aangevuld met een alarmsysteem met inbraakdetectie en alarmering.

Bij het openmaken van de auto (motorkap, deuren of achterklep) gaat het alarmsysteem (sirene) af en springen de knipperlichten aan.

Alarm klasse 3:

 

Deze bestaat uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrekdetectie, interieurdetectie, hellingshoekdetectie, en akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene en optische signalering.

 

Alarm klasse 4/5: Voertuigvolgsysteem

 

Een voertuigvolgsysteem is een beveiligingssysteem waarmee uw auto na diefstal gevolgd, opgespoord en geblokkeerd kan worden. Dit beveiligingssysteem bestaat uit een volgsysteem (Mi50) en een startonderbreker (MiBlock).Er kunnen alleen maar certificaten afgegeven worden als er minimaal een klasse 1,2 of 3 ingebouwd is.

 

Alarm klasse TV: terugvindsysteem

 

Een Kiwa SCM goedgekeurd Klasse TV terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient te worden.

Bearlock: versnellingsbak/stuurslot beveiliging

 

BearLock® is het mechanische versnellingsbak- of stuurslot, ter voorkoming van voertuigdiefstal. Het systeem wordt volledig geïntegreerd ingebouwd, in “harmonie” met de bestaande techniek in het voertuig. Het systeem wordt ten allen tijde vastgezet door middel van zogenaamde afbreekbouten en/of –moeren, zodat het systeem permanent in het interieur verankerd is.