Ritregistratie

Ritregistratie

Een kilometeradministratie bijhouden kan een tijdrovende klus zijn. En toch is het nodig. Bijvoorbeeld om boetes te voorkomen van de fiscus. Of voor het doorbelasten van zakelijke kilometers. Hoe fijn is het dan als dit via een betrouwbaar rittenregistratiesysteem wordt vastgelegd, zonder dat u zich daar verder zorgen over hoeft te maken? Met een druk op de knop kunt u alle relevante gegevens voor de belastingdienst uitlezen op het online Moving Intelligence platform.

Ons Mi40Ritregistratiesysteem en MI50 voertuigvolgsysteem zijn beide voorzien van het Keurmerk Ritregisraitesystemen (Keurmerk RRS). Gebruikers van deze systemen kunnen rekenen op een 100 procent sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie. Door het Keurmerk RRS is de juistheid van uw rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en kunt u rekenen op een veilige omgang van privacy en fraudegevoelige data.

 

Realtime up-to-date

Met de MI40 en MI50 bent u verzekerd van een volledige automatisch rittenregistratie. Alle informatie over elke rit is inzichtelijk. Daarbij kunt u denken aan rit gegevens zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcode en huisnummers, altijd realtime up-to-date. Alle gegevens over elke rit (zakelijk, privé of ongeclassificeerd) zijn realtime zichtbaar in het online platform.

mi 40