Telefonie

Je kunt bij ons terecht voor nieuwe telefoons, telefoonabonnementen, telefoonreparatie en carkits.

Nieuwe telefoons

 

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, los of met abonnement? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. We kregen vaak de vraag of we telefoons leverden in combinatie met carkits en handsfreekits. Daarom hebben we dit aan onze dienstverlening toegevoegd zodat jij altijd één aanspreekpunt hebt.

We werken met alle bekende providers zoals KPN, Ben, T-Mobile, Telfort, Tele2, YouFone en Vodafone. Naast providers hebben we alle bekende telefoonmerken in ons assortiment: Apple, Samsung, LG, HTC, Nokia en Sony.

Telefoonreparaties

Ook voor telefoonreparaties ben je bij ons aan het goede adres. We zijn al jaren een officiële repairdienst voor telefoons. Er is niets vervelender dan een kapotte telefoon. We geven 3 jaar garantie op onze reparaties en tijdens de reparatie hebben we indien nodig vervangende telefoons. In de meeste gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht.

Anjema & Schneiders Auto Elektro voldoet geheel aan de standaarden die door de fabrikanten worden gesteld. Denk hierbij aan de kwaliteitseisen, kennis en garantiebepalingen. Wij zijn je graag van dienst. Via onze toezendservice, maar ook in onze winkel. De koffie staat klaar terwijl je wacht! Bekijk voor meer informatie over onze telefoonreparaties onze andere website: www.telefoonreparaties.nl.