Over ons

De auto-elektro Specialist in Purmerend en omstreken

 

Anjema en Schneiders Auto Elektro, is ooit ontstaan door een samenvoeging van twee bedrijven. Een mooie combi qua kennis starters/dynamo’s & auto elektronica, was de basis voor een bedrijf wat in de jaren daarna ontzettend meegegroeid is in de altijd bewegende markt. In 2004 is Reinier Schneiders alleen verder gegaan.

Ondertussen kunt u in de werkplaats bij ons terecht voor o.a. cruise-controle’s, autoalarmen, track & trace, rit registratie, airco reparatie/onderhoud, multi media,radardetectie, carplay etc

Maar ook voor veilig werken langs de weg, bieden wij mooie producten.

 

De afdeling accu, starters en dynamo heeft nog steeds een grote voorraad en eigen reparatie dienst. Onze medewerkers beschikken over ruim 20 jaar expertise  en hebben de juiste kennis in huis om de klant weer snel op weg te krijgen. Wij leveren al jaren aan vele garages en bedrijven in de omstreek, maar daarnaast kunt u als particulier ook bij ons terecht.

 

In de winkel, blijft het aanbod meegroeien, ooit begonnen als de grootste KPN dealer in Noord Holland zijn we nu ondertussen dealer van meer dan 8 mobiele providers en meer dan 15 breedband aanbieders. De winkel heeft tevens een breed assortiment aan losse inbouwproducten, accessoires mobiel of de nieuwste smartphone.

 

Op deze manier heeft onze klant al jarenlang maar één adres nodig voor de aanschaf, de inbouw en de service. U ziet, zoals ons slogan al zegt ” For all your connections”

 

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen binnen ons bedrijf, en staan u graag te woord voor een passend advies!